Milltek Sport

Wij leveren het gehele assortiment van Milltek Sport Uitlaatsystemen. Milltek komt vanuit Engeland en staat voor kwaliteit!

Milltek kwaliteit

De uitlaatsystemen worden gemaakt in hoge kwaliteit roestvrij staal 304, vliegtuigkwaliteit.
Dit materiaal is anti-magnetisch en minder gevoelig voor verkleuring. De uitlaatpijp wordt in vorm gebogen door middel van de doornbuigtechniek.
Hiermee blijft de doorstroming volledig en kunnen de prestaties gegarandeerd worden zonder verlies van koppel.

Resonated, Road+, Non-Resonated of SuperSport?

Milltek Sport brengt haar uitlaatsystemen in twee varianten op de markt, namelijk de resonated variant en de non-resonated variant.
De resonated variant heeft een extra kamer, genaamd ‘resonator’, met een hoeveelheid lucht waardoor het motorgeluid gedempt wordt. De resonated is dus de stillere variant, ten opzichte van de non-resonated. De extra dempingskamer in de resonated uitlaat zorgt voor de zelfde prestaties als de non-resonated uitlaat

Twee nieuwe varianten zijn de Road+ en SuperSport systemen. De Road+ is kenmerkend aan een kleine achterdemper of een middendemper, waarnaast de SuperSport helemaal geen dempers heeft.

  • Resonated = stilst
  • Road+ = stiller
  • Non-Resonated = luider
  • SuperSport = luidst

Voldoende mogelijkheden! Mocht u vragen hebben over welk uitlaatsysteem het beste bij uw wensen past, neem dan contact met ons op.